perjantai 9. joulukuuta 2016

Kirjaostoksia

Kirjamessujen jälkeen sovittiin ettei hetkeen osteta kirjoja. Oikeastaan sovittiin se jo ennen niitä messuja, mutta eihän tuollaiset lupaukset voi kirjamessuilla pitää. Oikeastaan...Se lupaus ei ole pitänyt messujen jälkeenkään. Lieventävinä asiahaaroina voi kai pitää halpoja hintoja? Ainakin toivottavasti. Öh, joo.

Charles Bukowski: On cats, On writing, On love
Arto Paasilinna: Jäniksen vuosi
Atena Kustannus

Oikeastaan kaksi näistä kirjoista ei ole ostoksia, vaan arpajaisvoittoja. Ira Vihreälehdon Tuntematon sotavanki tuli Yle puheen #lukuhaaste-kuvakisasta, johon osallistuimme instagramissa. Arto Paasilinnan Jäniksen vuosi taas päätyi hyllyyn Tiina Pasasen youtube-arvonnasta, suuri kiitos! 📚

Charles Bukowskin On cats, On love ja On writing olivat black-friday ostokset Adlibriksesta. Ollaan jo aikamme mietitty Bukowskin lukemista englanniksi ja kun mustana perjantaina kirjat olivat -20% ei kuitenkaan täysin pystytty vastustamaan kiusausta. Hintaa kirjoille jäi 23 euroa posteineen, joten ei kauhean paha. Kirjat on hiljattain julkaistuja, 2015 ja 2016. 

Karvaisella matolla makaa kirppikseltä mukaan napatut Pauli Kallion ja Mika Lietzénin Kukkakauppiaan onnenpäivä ja Kaisa Haatasen Meikkipussin pohjalta.

Kuten ehkä kuvista huomaatte, kasoissa on aikamoiset määrät Atenan kirjoja, joka johtuu siitä että pistäydyimme Lahteen parisen kuukautta sitten uudelleen avattuun Tiimariin ja sieltä löytyi ihan mukavan kokoinen laari Atenan kirjoja hintaan 2e/kpl. Ei tosiaan mitään uutuuskirjoja, mutta yhteensä seitsemän kirjaa tuli sieltä haalittua. Pasi Ilmari Jääskeläisen Lumikko ja yhdeksän muuta jäi kuvasta puuttumaan, koska Tommi kerkesi jo aloittaa sen ja en muistanut hakea sitä kuvaan. 

Black fridaysta tuli mieleeni, että puijasin äitiäni ostaneeni black fridayna vain kellot meille, koska en tosissaan muistanut tuota Adlibris-tilausta, enkä myöskään muistanut Tommin tilanneen meille tämän Bille Beinon lätsän. Rakastan sitä. Rakastan värejä. Aah, kesää odotellessa. Nyt tätä ei viitsi ulkona käyttää.


Seuraavat kirjaostokset tehdään sitten joulun jälkeen varmaan alennusmyynneistä. Tosin mun pitää vielä keksiä mitä pyydän Tommilta joululahjaksi. Mä oon lahjat ostanut jo, joista ei kumpikaan ollut kirja. Joulun jälkeen koitan bongailla alennusmyynneistä vähän muutakin, muunmuassa tietynlaisia verhoja ja lakanoita. Ajattelin uusia koko kämpän sisustuksen. Taas. Voiko talvea kestää ilman kehittävää tekemistä? Voinko voittaa Eurojackpotin, ostaisin meille oman kämpän(useamman) ja vaihtaisin sisustusta joka kuukausi. 

Joulukalenterin luukku 9.  Kohta jo joulu on! Meidän joulukalenterin luukut on tähän mennessä olleet tosi jouluisia, mutta ehkä tämä on vain ollut "postaa joka päivä -kalenteri", eikä niinkään joulukalenteri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina päivää!