torstai 1. joulukuuta 2016

Kirjankansirunous (Joulukalenterin luukku #1)

Umm. Kukahan se keksii joulukuun ensimmäisenä päivänä aloittaa blogiinsa joulukalenterin? No muuan ihminen ruudun tälläpuolen, joka omaa kirjainyhdistelmän ADD ja tottelee nimeä Tiia. Ollaan mukana myös kirjabloggaajien joulukalenterissa, luukulla 23. Ensimmäinen jouluisa lukku löytyy Hyllytontun höpinöitä -blogista, käykää ihmeessä kurkkaamassa!

Joulu ei varsinaisesti ole mitään suosikkijuhlaamme, enkä edes oikeastaan muista milloin mulla olisi viimeksi ollut itselläni joulukalenteri - tai muistan että lapsena. Nyt asiaan tulee korjaus blogin muodossa, ehdin jo listata luukut, jotka toteutetaan, mutta ehdotuksia voi myös laittaa halutessaan. Jos saisi tänä vuonna viritettyä edes pienen joulutunnelman ennen sitä 24. päivää. Tänään avataan ensimmäinen luukku. Kirjankansirunous ei ole mikään uusi juttu, mutta ensimmäinen kerta kun itse kokeilen.

Lisäys: Pahoittelen, bloggerin kanssa tapahtui pientä problematiikkaa ja onnistuin ilmeisesti poistamaan alkuperäisen postauksen, joten tässä nyt sama uusiksi.
Kirjankansirunous

Sata tapaa tappaa sielu


Tapaaminen
elämän kanssa,
lounaalla - näkymätön lapsi
taputtavat pikku kätöset
Andre Agassi, idiootti


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jes, onneksi kommenttisi säilyi. Säädin bloggerin kanssa jotain ja tämä postaus katosi, mutta sain ilmeisesti jotenkin palautettua. Huh. Hyvää joulukuuta sinnekin! :)
   Ja kiitos, visiossani tämä kertoo yksinhuoltajaäidistä, jonka lapselle on syystä tai toisesta sattunut jotain. :D

   Poista
 2. Haha, täällä toinen joka päätti tänään aloittaa joulukalenterin. En ollut suonut aiheelle edes ajatusta, vaan idea syntyi nähtyäni kirjakuvapäivässä-haasteen.

  Kirjakansirunot ovat hauskoja, tämäkin hieno tuokiokuvaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. Vähän sama täällä, en ollut edes ajatellut mitään joulukalenterihommia, muuta kuin tuota kirjabloggaajien yhteistä... Tänään vaan jostain tuli sellanen tunne, että huh. No, tässä seuraukset. :D

   Poista
 3. Tämä onkin minulle ihan uusi juttu. Kiva! Kokeilen joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyi uusi juttu! Tämä oli tosi hauska tehdä ja teen näitä varmasti lisää. :)

   Poista
 4. Hauska! Pitää munkin kokeilla jollain random-otannalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tätä oli hauska tehdä. Lisää on tulossa :)

   Poista
 5. Kevyesti irtoavaa modernia lyriikkaa, vapise Paperi T & kumpp.!
  Vekkuli, uusi idea & toteutus. Joten ei kuin tästä suorimaan joululounalle josko vaikka elämän kanssa... Sopii jatkaa harjoituksia, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :) Tämä oli oikein mukava tehdä. Kannattaa itsekin kokeilla!

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina päivää!