perjantai 6. tammikuuta 2017

Vuosi 2017, mitä kaikkea on tulossa

Se on uusi vuosi ja uudet kujeet. Blogiin ilmestyy näin vuoden alussa muutama teksti, joissa puretaan joulukuun kirjoja ja sitten siirrytään kokonaan vuoteen 2017. Kuten kaikki, toivomme vuodesta hyvää. Goodreadsissa asetimme tavoitteeksi Tiia, lukea 85 kirjaa ja Tommi, lukea 65.

Mukana ollaan monissa kuvioissa, muunmuassa Helmet-lukuhaasteessa. Luettavia on jo kaavailtu useaan kohtaan. Teemme blogiimme erityisen välilehden Helmet-haasteelle, johon tulee sitten linkki kuhunkin luettuun kirjaan. Huomenna aloitamme Talvi-iltain maratoniin lukemisen, josta teemme koostepostauksen viikonlopun aikana.

Suomen 100-vuotis juhlavuosi näkyy luultavasti myös blogissamme. Pyrimme lukemaan tietty mahdollisimman paljon kotimaista ja Helmet-haasteeseen erityisesti. Tietysti siihen ei pelkkiä kotimaisia kerry, mutta ei se ole tarkoituskaan - ihan vain vaivihkaa koitamme lisätä lukemiemme kotimaisten määrää. Tosin Helmetin haasteeseen luetaan mahdollisimman paljon kirjoja omasta hyllystä.

Mukana olemme myös Novellihaasteessa, omassa Paperilta ruutuun -lukuhaasteessamme, BFF-haasteessa. Juhlavuosi näkyy kirjallisuudessa monella tapaa. WSOY julkaisee 12 lukijoiden valitsemaa kirjaa juhlapainoksena, Baba Lybeckin Kirja vieköön! -tilaisuus tulee varmasti hurmaamaan kaikki ja hienoa on myös Ylen 101 kirjaa-projekti, jossa kirjabloggaajat ovat omalta osaltaan mukana. Todennäköisesti syksyllä suuntaamme taas kirjamessuille.


Bertta-kissakin on voinut tämän viikon paremmin  saatuaan antibiootit ja menee ensi viikolla eläinlääkäriin hammasoperatioon, jossa laitetaan neidon suu kuntoon.😊


14 kommenttia:

 1. Mukavia suunnitelmia! Hyviä vointeja Bertta! Ja mukavia lukuhetkiä teille!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä, toivotaan vielä että suun operoinnissa menee kaikki hyvin :)<3

   Poista
 3. Hyvä, että Bertta voi paremmin <3
  Kivat nuo haastevälilehdet. Täytyy katsoa, saisiko itsekin tuollaiset aikaiseksi. Vaatinee perehtymistä asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä<3 Toivotaan että lääkärilläkin menee kaikki putkeen.
   Ja kiitos, en osaa nyt suoralta kädeltä sanoa miten olen nuo tehnyt mutta googlettelemalla varmaan löytyy jotain ohjeita tai vinkkejä :D En itse tehnyt tuota mitenkään helpointa kautta, mutta sen saa kai aika helpostikin tehtyä.

   Poista
 4. On kiva aloitella uutta "lukuvuotta" ja uusia haasteita, kuten teilläkin näkyy olevan. Nautitaan kirjoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Mukavasti on tämä vuosi alkanutkin.

   Poista
 5. Hyvältä kuulostaa! Minä yritän myös tänä vuonna lukea enemmän suomalaista kirjallisuutta. Viime vuonna määrä jäi melko alhaiseksi. Hyvä kuullä, että Bertta voi paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Bertta pääsee onneksi eläinlääkärille ensi viikolla :)<3 Eka käynti ei ollut kovin mukava, mutta hampaiden poiston pitäisi auttaa. Meillä suomalaisten määrä oli jo viime vuonna normaalia korkeampi, tosin viime vuonna tuli muutenkin luettua aika paljon enemmän. Tänä vuonna sitten vielä vähän enemmän kotimaista.

   Poista
 6. Ihanaa tulevaa vuotta, myös kisuille :) just laskin että omassa hyllyssä olis parikymmentä lukematonta, siinä olis jo yks haaste tälle vuodelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja niinpä, hyllystä löytyy meiltäkin paljon lukemattomia! Siinähän sitä haastetta jo riittäisi.

   Poista
 7. Hyvänkuuloisia suunnitelmia:) Kotimaiset ja oman hyllyn kirjat ovat tämän vuoden selkeät tavoitteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa sullakin! Meillä on myös oman hyllyn kirjat nyt päällimmäisinä. :D Lisäksi päätettiin aloittaa pitkä kirjojenostolakko, sillä eläinlääkäriin menee tällä viikolla luultavasti aika mojova summa.

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina päivää!