tiistai 14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän lukumaraton (päivittyvä)

Ehdin tammikuun puolella lupautumaan mukaan tähän lukumaratoniin ja kun koko helmikuun lukeminen on tökkinyt, päätin sitten viime hetkellä alkaa maratoonaamaan, vaikka mietin jo jätänkö kuitenkin väliin. Ystävänpäivän lukumaratonia emännöi Tuntematon lukija. Maratonin aloitin 14.2.2017 klo 22:15, joten aikaa lukea on 15.2. klo 22:15 asti.


22:15
Ihan alkuun luin Aleksi Delikouraksen kirjaa Nörtti: New Game 90 sivua. Olen kuullut kehuja sarjasta ja tartuin nyt ensimmäiseen osaan. Ihan mukavaa ja nopealukuista. Paljon on somemaailma muuttunut muutamissa vuosissa, sillä tässä keskiössä on IRC-galleria. Wou.

23:30
Pientä taukoa lukemisesta ja kohta jatkan vielä hetken ennen kuin painun nukkumaan. Vielä näin yötä myöden, hyvää ystävänpäivää kaikille blogimme parissa viihtyville!

23:45-0.30
Jatkoin Nörtin lukemista. Luin 72 sivua. Kirja on ollut tähän asti pitkälti sellainen kuin odotinkin. Ihan jees välipalakirja. Nyt lähden nukkumaan ja jatkan maratonin parissa huomenna.

Tähän mennessä sivuja: 152

0.30-10.30
Nukahtamiseen meni odotettua pidempi aika ja kello oli jo lähempänä kahta kun nukahdin. Ajattelin että sen takia sängynpohjalla meneekin tarkoitettua myöhempään. Heräsin kuitenkin 8:15 Tommin herätykseen, nukahdin onneksi kuitenkin nopeasti. Näin unta miten suljetussa tilassa kärvistelin makkaraa ja pekonia, laukaisin palohälytyksen ja sitten vähän söinkin sitä makkaraseosta. Unessa Tommi oli ilmoittanut viestillä, että on kova nälkä, tulee kohta kotiin, voisinko paistaa makkaraa. Heräsin kello 9:05 voimakkaaseen makkaran käryyn - siis oikeaan sellaiseen. Kävin laittamassa liesituulettimen päälle ja koitin vielä tunnin nukkua. Ei tullut uni ja nousinkin kymmeneltä ylös. Söin pienen aamupalan ja kohta jatkan maratonia...

10.30-11.20
Nörtti loppuun, 54 sivua. Muistin kerrankin kuvailla hyvässä valaistuksessa, eli otin maratonkirjoista ja vähän muistakin jutuista kuvia.

12.20 
Aloitin Arto Paasilinnan Jäniksen vuoden ja luin ensimmäiset 49 sivua. Tähän mennessä ainakin hauska ja mukaansa tempaava. Luulen että viihdyn Jäniksen ja Vatasen parissa tämän parisensataa sivua helposti. Aloitin myös A.A.Milnen Nalle Puh rakentaa talon -kirjaa ja luin alkuun kaksi kertomusta, 41 sivua.

Tähän mennessä sivuja: 296


Lisää odottavia kirjoja...
12.20-14.20
Luovaa koneella pyörähtämistä, syömistä, Tommi tuli kotiin ja koitimme käydä kierrätyskeskuksessa, mutta odottelimme bussia turhaan - joku toinen päivä sitten. Nyt voisin taas jatkaa lukemista.

15.50
Nalle Puhia kaksi kertomusta eteenpäin, 32 sivua. Jäniksen vuotta 49 sivua eteenpäin. Lukeminen on tuntunut helpolta, eikä ole juuri takkuillut - joten lukumaratonista on selkeästi ollut hyötyä! 

Tähän mennessä sivuja: 377

22:15
En jaksanut enää loppupäivänä lukea, sillä puuhastelin kaikennäköistä muunmuassa siivosin Tommin vaatekaapin. Vaikka luettu määrä olisi voinut olla suurempikin, olen iloinen tuosta 377 sivusta, sillä helmikuussa en juurikaan tosiaan ole lukenut, niin siihen nähden sujui hyvin. 16 kommenttia:

 1. Tsemppiä maratonille! <3 En olekaan lukenut noita Delikouraksen kirjoja vaikka niistä kyllä puhutaan paljon. Pitäisikin lainata joskus kirjastosta!

  Irc-galleria. Voi ihanuus! :D

  VastaaPoista
 2. Antoisaa maratonia himolukijoille 🙂

  VastaaPoista
 3. Kelpo siivun vetäisit ennen Uniukon tuloa! Tuon Nörtin luin uteliaisuudesta ja kuriositeetin vuoksi tuoreeltaan ja oli kyllä ihanan villi ja hauska kokemus:) Tuli opittu paljon uutta ja vaikkei kaikki tietty auennutkaan, niin lukufiilis pysyi raikkaana ja korkealla; pojassa on potkua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kaikki pelitermit ei itsellekään aukea, mutta eihän sitä kaikkea tarvitse tietääkään. :D Samaa mieltä kylläkin.

   Poista
 4. Haha, naurahdin tuolle siun unelle :Dd
  Tsemppiä maratonille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hauska, kun harvoin sekottuu tolleen oikee ympäristö uneen :D Ja kiitos!

   Poista
 5. Tsemppiä koitokseen! Mukavaa, että lähditkin vielä mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, piti nyt lähteä, kun sopiva draivi sitten löytyi :)

   Poista
 6. Hyvä jos maraton herätteli lukuintoja:) Nalle Puh kirjan haluaisin lukea uudelleen, se on niin ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sehän näissä on hyvä että saa vähän heräteltyä lukuintoa :) Ja se on, tätä kirjaa en olekaan aiemmin lukenut, sen ekan Nalle Puhin olen ja ihania kumpikin. ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina päivää!