sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Superlukumaraton 24.9.2017 (päivittyvä)

Carry on reading -blogin Henna emännöi syksyn ensimmäistä superlukumaratonia, johon mekin päätimme ottaa osaa. Aikaa lukea on 24 tuntia. Ensi kerralla, lokakuun lopussa maratonia emännöi Hogwarts Library -blogin Lotta. Kiitos Hennalle ja Lotalle järjestämisestä!

Pääsemme vielä mukavasti sunnuntain puolella osallistumaan. Lähdimme heti aamupäivästä Hyvinkäälle shoppailemaan ja kävimme ravintolassa syömässä, joten päivä oli jo pitkällä kun saavuimme kotiin. Ihan heti ei maratoonaamista jaksettu aloittaa, mutta nyt iltaa kohden pikkuhiljaa jaksaa. Päätimme maratonin aloitusajaksi kello 21:00.

Tuttuun tapaan postaus päivittyy sitä tahtia kun luemme ja ehdimme/jaksamme tänne raportoimaan.


Tiia: 
21:00-23:30
Luin Ferninand von Schrirachin Syyllisyys -novellikokoelman kokonaan, 161 sivua. Se oli ihan mukava lukukokemus, mutta ehkä omaan tyyliini ei oikein sovi lukea hujauksessa isoa määrää novelleja. Loppumaraton sitten jotain muuuuta.

Toiseksi kirjaksi valikoitui Piia Leinon viime vuonna ilmestynyt esikoisromaani Ruma kassa, joka tarttui jokusen aika sitten mukaan Prisman alelaarista. Olin jo aiemmin miettinyt Ruman kassan lukemista e-kirjana, mutta iphone 5s:n näyttö on omaan makuun kyllä liian pieni siihen tarkoitukseen, joten Bookbeatia tulee hyödynnettyä lähinnä äänikirjojen kuunteluun. Tositeevejuoni kuulostaa hauskalta, mutta ainakaan vielä en täysin lumoutunut kerronnasta. Silmäni jaksoivat soljua eteenpäin 78 sivun verran, mutta väsymys ottaa nyt voiton ja loppu-urakka jää huomiselle.


9:00-11:00
Heitin aamulla kuulokkeet korvaan ja rupesin kuuntelemaan Pekka Salmisen ja Miikka Niirasen kirjaa Sä maksat. Miikka Niirasen äänen sointuessa taustalla purin tiskikoneen, tiskasin, kokkasin, söin ja muuta pientä puuhastelua. Äänikirja oli ennestään kesken ja kuuntelin sen loppuun, 1 tunti ja 56 minuuttia.

12-16: Luin pätkissä Ruman kassan loppuun, 145 sivua.

Tämän jälkeen en enää jaksanut lukea. Maratonin tulos kuitenkin on ihan hyvä, sillä en kovin suuria lukumääriä odottanutkaan tällä kertaa.

Yhteensä : 384 sivua ja 1 tunti 56 minuuttia äänikirjaa.

Tommi:
21:00-00:00
Luin aiemmin aloittamaani Ferninand von Schrirachin Collinin tapausta 70 sivua. Lisäksi kuuntelin kesken olleen Stephen Kingin Tervetuloa Joylandiin äänikirjan loppuun, 1 tuntia ja 2 minuuttia.
Maanantaina luin Collinin tapauksen loppuun 73 sivua.

Yhteensä: 143 sivua ja 1 tunti 2 minuuttia äänikirjaa.

4 kommenttia:

 1. Mukavaa maratonia! Minä sain juuri omani päätökseen, joten nyt on kiva käydä kiertelemässä muiden blogeissa lukemassa maratontunnelmia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muiden seurailu on mukava lisä maratoniin!

   Poista
 2. Mukavaa maratonia! :)
  Minun oli pakko jättää maraton väliin, sillä olen kipeä ja muutama koulutyö odottaa tekemistään. On ollut kuitenkin mukavaa seurata muiden koitoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehdottomasti jos on kipeä niin kannattaa säästellä voimia niihin koulutöihin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina päivää!