Blogin takana

Tiia on 22-vuotias kissaihminen, joka viihtyy kirjan kansien välissä. Tiia tykkää väsätä turhanpäiväisiä listoja millon mistäkin, jotka päätyvät kuitenkin käyttämättöminä roskikseen. Tiian mielenkiinnon kohteena on myös laskea kuinka monta kirjaa keskimäärin tullut luettua viikossa. Jos Tiialla olisi tarpeeksi rahaa, Tiia vaihtaisi sisustuksen joka viikko - ainakin kerran kuussa.

Tiia innostuu helposti asioista ja kiinnostus myös yleensä lakkaa lähes yhtä nopeasti kuin alkaa. Tiia huseeraa ja alottaa projekteja, jotka loppujen lopuksi lentävät romukoppaan. Lukeminen on pitkäaikaisin ja rakkain harrastus, joka on vuosien varrella välillä hiipunut ja välillä taas roihahtanut liekkeihinsä. Varhaisin lukemismuisto on lapsuudesta, jolloin mummo luki Tiialle kuvakirjoja ja Tiia oli hyvin tarkka siitä, ettei sivuja hypitty yli. Ala-asteikäisenä Tiia luki paljon, mutta yläasteella kiinnostuksen kohteet olivat muualla. Peruskoulun jälkeen on tullut luettua vaihtelevalla menestyksellä muutamasta kirjasta päälle sataan kirjaan vuodessa. Tiia haluaa lukea enemmän kotimaisia kirjoja, niiden yleensä jäädessä lukulistalla paitsioon.

Tommi on 23-vuotias kirjaintoilija, jonka muita mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi pelaaminen ja penkkiurheilu, josta kiinnostaa erityisesti jalkapallo ja jääkiekko. Jääkiekosta Tommi kirjoittaa Jatkoaika -nimiseen verkkolehteen. Vapaa-aika kuluu siis pitkälti kirja tai pleikkarin ohjain kädessä tai jäähallilla Pelicansin pelejä seuratessa.

Innostus lukemiseen on syntynyt on vasta myöhemmällä iällä ja sen johdosta monia klassikoita on lukematta, mutta Tommi pyrkii korjaamaan asiaa. Tosin, klassikkojahan riittää!

Tommi tykkää yleensä kirjoista, jotka ovat aihepiiriltään hieman rankempia tai ronskimpia. Suosikkikirjailijoihin kuuluu mm. Hunter S. Thompson, Charles Bukowski ja William S. Burroughs.

Hara ja Bobo ovat kaksi alvariinsa yhdessä söpöilevää kissapoikaa. Nämä kaksi löytää yleensä halimasta tai pesemästä toisiaan. Pojat myös painivat ahkerasti yhdessä. Muita kiinnostavia asioita ovat ruoka ja rapsutus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina päivää!